En ny start…

Jag har varit usel på att uppdatera min blogg, den fanns på blogtown och låg inbäddad på min gamla hemsida. Nu har hemsidan försvunnit, inte så oväntat eftersom jag borde ha flyttat den för länge sen. Frida – minvilda.se – har haft den i sin gamla domän lotilot.com fram tills nu.
Jag känner inte för att ha hemsidan kvar ändå, jag var alldeles för dålig på att uppdatera och då blir det ju aldrig roligt för nån. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på en wordpress-blogg istället, får se hur det går. Här finns ju lite mer möjligheter men jag känner mig extremt oteknisk så det kanske tar en stund innan jag får koll på funktionerna.

Förändringar kan ju vara både bra och dåliga tänker jag…

En stor förändring i mitt liv är att jag fått ta bort Terry, han som stått vid min sida halva mitt liv. Han har gett mig så mycket glädje i alla år, alltid ovillkorslös kärlek…
Jag har svårt att sätta ord på det jag känner, det går inte att beskriva på ett sätt som prickar rätt.
Jag var skyldig honom ett värdigt slut utan lidande…
Han fick diagnosen Cushing i höstas och tyvärr hjälpte det inte särskilt länge med medicinen. De sista två veckorna var väldigt fina men med riktigt hög dos av medicin, en tillfällig förbättring som fick markera slutet.
Han har lämnat ett stort tomrum efter sig, en sorg i mitt hjärta som aldrig kommer att försvinna, men också så många fina minnen. ”Nu jagar han Kalinovski och Oskar i himlen”

Nu får Raska och Troya en till kompis ändå. Ingen kan någonsin ersätta min finaste och bäste Terry, men han hade knappast haft något emot Yra som ska flytta in.
Det blir en till – inte en ny!
Jag har verkligen blivit helt kär i denna lilla valp, man kan bli så oerhört glad av valpar!

Yra är en liten Border Collie från Erkens uppfödning i Svanberga, ja ok, Stinas föräldrar. Hennes mamma är Erkens Dot och pappa heter Cheviot Mick, mycket trevliga och välmeriterade vallhundar. Det ska bli så spännande! Jag har inte hållt på med vallning tidigare, av förklarliga skäl, så nu ska det bli kul med en utmaning. Det känns som jag har väldigt bra förutsättningar iallafall =) Säkert ska hon också bli en väldigt bra agility- och lydnadshund och allt vad vi kan hitta på!

För övrigt – Raska är kvalad till agility-SM i sommar =)

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En ny start…

  1. Jessi skriver:

    Sorligt med terry, kommer ihåg han som valp och att han alltid va med dig överallt.
    Vila i frid.
    Va spännande med en nykomling =)
    och grattis till sm =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s