Imorgon är det måndag

Och dags för jobb. Naturligtvis kan jag inte sova :-/

Fått min nya bil, det känns mycket bra. Tråkigt nog passade inte den gamla buren, det spelar egentligen ingen roll eftersom det är så lite pengar i sammanhanget, att köpa ny bur. Men ju mer jag tittar på olika burar desto mer osäker blir jag. En av mina största brister: att jag inte kan fatta beslut när det finns flera nästan likadana alternativ. Jag är själv förvånad att jag kunde besluta mig för bilen. Jag fick lite ångest efteråt och jag undrade om jag hade gjort ett dumt val/köp.
Det är därför jag har så svårt för att köpa presenter till folk; är den tillräckligt bra? Är den inte för dyr? För billig? Kanske så bra att de redan har den, osv…

Vi får se hur det blir men förr eller senare måste jag bestämma mig och det blir säkert bra oavsett.

20111218-234242.jpg

Igår blev det lite julfirande i förskott ute hos syster med familj. Mamma och pappa följde med ut och vi åt tacos. För övrigt skötte sig Yra mycket bra, eller hundarna var alla lugna och duktiga.
Titta vad jag fick:

20111218-234704.jpg

Och nu har jag försökt mig på några julkort, men de får komma senare. De ligger på Facebook men då laddade jag dem från datorn och nu från telefonen har jag inte de redigerade bilderna.
Jag ville egentligen trycka ut dem som riktiga kort men det skulle ta fem dagar så jag är ute i sista ögonblicket som vanligt… De blev lite suddiga ändå…

Äh, försöka sova nu då…

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s