Neverending

Jaha, julen är över som sagt, men det är inte min förkylning.

Efter att ha jobbat julhelgen och börjat känna mig lite bättre blev jag plötsligt väldigt hes på måndagskvällen. Sen blev det bara värre, mer torrhosta och irritation i svalget. Kändes som jag hade sår i strupen, trots att jag knappt haft nån hosta. Hursomhelst jobbade jag onsdag och halva torsdagskväll, sen fick jag lov att gå hem. Hostar om jag pratar och det är svårt att inte prata om man ska svara i telefon eller träffa djurägare. Är lite trött och det känns inte riktigt bra när jag tar djupa andetag. Ska till läkaren om två timmar så får vi se vad hon säger.

Känner mig så pigg i huvudet och lite rastlös i kroppen, vill inte alls vila och vara sjuk. Längtar hela tiden efter att få gå ut och springa, träna agility, gå långpromenader… Men jag får väl lov att verkligen ta det lugnt ett tag så jag hinner komma igång till Kistamässan!

Jag tänkte vidareutveckla Yras hinkövning till att snurra runt hinken. Dvs att hon ska stå med framtassarna på hinken och flytta bakdelen runt. Det lär ju gå ganska fort att lära in tänker jag.
Sen har jag planer på att träna in rutan, men jag har inte bestämt metod än…

Raska fortsätter med sin stegra-övning och har fått köra lite styrketräning på bollen. Känns inte bra att jag ska köra henne i Kista fyra dagar i rad med en så lång inaktiv period innan. Hon är väldigt stark ändå…

Hoppas nu på en lugn nyårsafton, ett snabbt tillfrisknande och en bra inledning på det nya året!

20111230-124206.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s