Frisk?

Jo, jag tror nog det!
Jobbade på nyårsdagen, okristligt tidig morgon efter nyårsafton 😦 Mådde bra ändå, men var sjukt trött. Blev inget speciellt av den dagen sen…

Idag känner jag mig nästintill helt frisk, det är så skönt! Jag har energi och orkar göra nåt av den!

Yra började löpa igår, hon verkar lite tröttare än normalt men knappt märkbart. Hon fyller snart 1 år så det var på tiden 😉

Efter jobbet åkte jag in och tränade hundarna, första gången på flera veckor. Orkade springa på uppvärmningen i spåret, höll mig ganska lugn dock, vill inte utmana ödet!

Yra fick köra slalom utan koppel för första gången. Det gick bra men jag måste få henne att se hindret, söka framåt. Sen körde vi några enkla hopp. Fick ett bakslag med sitt-stanna igen, så jag tränade inte så mycket på det utan körde från snurr/fart, utan stopp innan. Ville bara ha ”rolig” träning idag. Hon fick testa a-hindret med target och 2+2, lekte bara fram ett ungefärligt beteende för att hon ska känna känslan. Ställde väl inga högre krav men hon blev lite frustrerad, så jag ska planera nästa tillfälle lite bättre. Jag tror ändå det var en bra träning för henne.

Raska körde bara litegrann, några hopp och slalomingångar. Även några gånger på balansen. Vill verkligen inte överanstränga henne, undrar om hon tappat form? Det är ju nämligen ridhusträning imorgon för första gången. Jag vet ju att jag har tappat formen iallafall. Ja, vad ska man göra, vi får ju se hur det går helt enkelt… Kista på torsdag-söndag!

Usch, jag borde sova…

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s