Sömnlös igen

Ibland har jag så otroligt svårt att sova, i hjärnan pepprar det som gevärseld av tankar och idéer. Det är egentligen då jag är som mest kreativ, eller så blir det bara en gröt och ingenting. Det beror på hur trött jag egentligen är.

Eftersom jag har anpassat mig mer eller mindre till ett normalt liv nu blir ju inte dessa kreativa stunder helt önskvärda, speciellt inte om jag ska upp tidigt och kunna vara funktionsduglig nästa dag.

Jag är inne i en sömnlös period just nu, igen. Men eftersom perioden pågått ett par dagar är jag faktiskt otroligt trött och det är ingen idé att försöka företa sig nånting vettigt. Tyvärr leder denna sömnlöshet också till bland annat migrän, som jag fick erfara den gångna natten.

Min dag började alltså mindre bra med migränbakfylla och en ledsen mage. Otroligt nog artade sig dagen, jag släpade mig igenom förmiddagen och kände mig något piggare efter lunch. Sen blev det bättre och bättre och dagen kulminerade i en riktigt lyckad ridhusträning i rätt anda. Vid hemkomst var både jag och hundar nöjda!
Trots det ligger jag här nu igen, oförmögen att somna.

Meditation har hjälpt förut, men nu är det i princip omöjligt att stänga av bruset hur mycket jag än försöker. Det är väl bara att vänta ut det, till slut blir jag väl tillräckligt trött kan jag tro…

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s