Mot formtoppen!

Var och tränade lite agility i onsdags på förmiddagen. Fick sällskap av Linnea, mycket trevligt.
Raska kändes fräsch och taggad, vi körde en av Stinas kombinationer som var riktigt bra. Vet dock inte om alla avstånd stämde och så.
Jäklar vad jag legat av mig alltså! Det blev bara fel på fel på fel. Funkade en grej sket det sig på nästa och när jag gjorde om sket sig det första igen…
Raska har alltid svårt att svänga efter tunnlar och det har inte blivit bättre med vila kan vi konstatera! Men hon kändes bra och ser fortfarande bra ut. Det är huvudsaken!
Idag var jag och tränade mig själv igen på Friskis, kändes mycket bra. Min ambition är att nå mitt livs bästa form innan jag fyller 30 ;-)Tråkigt nog missade jag att anmäla till midnattsloppet vilket ju har varit en tradition i några år. Hade varit kul att kunna utvärdera formen och jämföra tiderna!
Gick en lite kortare off track-promenad efter middagen, det kändes i benen efter träningen, usch! Men vad gör man inte för sina kära hundar?! Spöregnade gjorde det naturligtvis också 😛
Imorgon är det agilityträning inplanerad på kvällen. Hoppas det hinns med, vill ju hinna vässa formen på Raska lite innan landslagsuttagningen iallafall!

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s