Så mycket för…

…den träningen!

Efter att ha flyttat med jobbet hela dagen och varit på Ikea i ungefär hundra år, där jag för övrigt såg Ralf från Mustasch, skulle jag träna hundarna i Norrtälje.
Vi åkte in med en bil, det var tänkt att Robban skulle handla medan jag tränade men sen blev han kvar på klubben. Fattar inte riktigt varför det blev så för han klagar hela tiden och vill bara att vi ska därifrån så snart som möjligt. Försökte mig på lite träning ändå. Tvingade Robban att hjälpa mig bygga en bana och sen att han skulle filma Yras kontaktfält. Blev ju inte världens bästa träning då tyvärr…
Hon vill så gärna och allt går så snabbt, lätt att få fel beteenden :-/
Nu har det blivit så att hon börjat gå upp, sen vänder hon och går ner. Måste hålla henne när hon ska gå på, fattade inte riktigt att det blev ett beteende, men man ser det andra gången. Tur att hon inte blir låg av mitt impuls-”nej” när hon sticker före iallafall.

Här är den

Blir väl lite slipning…

Sen skulle Raska få köra sin fina bana som jag ställt upp, men då öppnade sig skyarna med åska, hagel och ösregn. Vilket antiklimax!!! Först hade jag tänkt köra ändå men när hunden kniper ihop ögonen och bara vill gömma sig från ovädret känns det inte så kul. Efter en stund blev det duggregn så jag körde nåt varv, blev lite halvdant. Jag gav upp rätt snabbt, sällskapet tyckte vi varit där länge nog. Såklart blev det sol igen när jag skulle plocka in. Suck. Jaja.
Fredagkväll, hemgjord pizza, öl och skräckfilm. Man ska väl inte klaga eller?

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s