Trött, tröttare, tröttast

En röd tråd i mina inlägg den senaste tiden såg jag nu, har varit att jag är så trött. Kanske skulle jag själv läsa mina inlägg för att reagera?! Tröttheten har nog smugit sig på under en tid, men jag har ju haft ganska mycket att göra så det är väl normalt, eller?

Dygnet har bara 24 timmar. När man stressar på jobbet för många av dessa timmar, så blir man trött. När man sen tänker på jobbet när man inte är där blir man ännu tröttare. När man tänker på allt annat man måste göra men inte hinner/orkar, då blir man stressad. När man försöker göra allt annat på den lilla tid man har kvar, men är för stressad för att veta var man ska börja, då blir man riktigt trött. Så har det nog varit under en längre period, men på senaste tiden har det blivit riktigt illa. Har slutat höra när klockorna ringer på morgonen, försover mig konstant. Stressar ytterligare för att försöka hinna till jobbet. Kroppen har känts tyngre och tyngre, mängder av kaffe och socker har gett mig några toppar att pressa vidare på ändå. Börjat känna mig yr ofta och så började leder och muskler värka och jag kände mig sjukt trött. Jag tänkte att jag kanske höll på att få någon influensa eller att något annat var fel.

Bokade tid hos läkaren för att ta prover, fick en kort akuttid igår då de tog en mängd prover, fick en ny tid på tisdag för att göra en utredning och få svar på proverna. Det enda jag fick veta igår var att jag inte hade någon infektion i kroppen. Jaha… det var väl bra det då. Egentligen tror jag nog att det är för att jag är utmattad/utarbetad, men jag har aldrig känt mig så sjukt trött. Som att jag varit drogad med tilltagande dos under de senaste veckorna.

Idag känner jag mig faktiskt lite bättre, men det kan nog bero på att jag var hemma igår och att jag verkligen vilat. Jag ska jobba i morgon, i helgen och sen nästa vecka. Sen är det semester! Fast jag ska jobba efter en vecka igen, men SEN är det semester tre veckor!

Så, nån gång kommer det filmer från SM, när jag får dem. Har letat bilder också, men hittat bara två som jag inte kan publicera här tyvärr 😦

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s