Uppladdad, nyladdad, frisk!

Idag var första dagen tillbaka på jobbet, jag har mått oförskämt bra!
Det känns skönt att jag blev frisk så snabbt, i helgen ska vi tävla 😀

Hade tänkt åka till klubben och träna med Raska, slipat lite på kontaktfälten, men det blev lite för sent för det. Jag tog lite blodprover på Troya, både en vanlig blodprofil och prover som ska analyseras för Borrelia/Anaplasma och Tollarsjukan. Vi vet ju fortfarande inte vad som är fel med henne, det går lite upp och ner men hon har helt klart fortfarande ont. Det visade sig att hon hade ett väldigt lågt trombocytantal, det skulle kunna tala för Anaplasma tydligen, vi får se i nästa vecka.

Sen blev det Yras tur att stå (ligga) i rampljuset, ehum, röntgenstrålen. Det fanns tid för att göra en HD-rtg och vi slog till såklart. Har skjutit upp det länge nog, hon är ju 20 månader nu! Det såg bra ut, vi får såklart veta säkert när SKK svarar.

Tog en liten kort promenad när vi kom hem, Troya får ju inte gå några längre sträckor, Yra var helt groggy och husse har fått ryggskott 😦
Raska var på G så det kändes lite orättvist för hennes del. Ska försöka gå upp lite tidigare imorgon och ta en längre promenad med Raska och Yra.
I helgen är det tävling, både i Avesta och Väsby, tyvärr har jag inte hunnit träna nånting alls sen förrförra helgen i regnet på SSBK, inte bra!

SÅÅÅ sugen på att dra ut och springa också, det kryper i benen! Men jag bör väl ta det lugnt med det några dagar till. Hittade en bild på när jag går i mål på Hundlöpet, med tiden 51.23! Ser ut som det kändes, tungt! Tror jag lärde mig en liten läxa iallafall?

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppladdad, nyladdad, frisk!

  1. anna disenmark skriver:

    avesta ska vi till på söndag..men då var det inte trean va?:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s