Sista kvällen

Mina fyra lediga dagar är till ända. Det känns som jag använt dem väl!
I fredags var jag på middag hos en vän, det var väldigt trevligt! Träffade min gamla kompis Amanda, 26 år. Fina Rosa och fina Amanda! Blev lite gråtmild faktiskt…
IMG_2868 - Version 2

På lördagen var jag ute i Svanberga på förmiddagen, vallade och umgicks med lilla Stina för en gångs skull! Det gick väldigt bra med Yra i vallningen, det känns som det har släppt lite, vi har kommit på vilka knappar man ska trycka på för att hon ska jobba på lugnt och fint. Så härligt!
Det var många hundar på promenaden…
IMG_2893
Sen var det tävling i Väsby inomhushall på kvällen. Jag var framme i sista sekund, hade på något sätt kollat fel på PM och trott att hela medium skulle gå före small, men så var det ju inte. Jag hann se det i tillräckligt god tid för att hinna dit iallafall!
Vi gjorde ett ganska bra hopplopp tror jag, det kändes bra, fram till diskningen i slutet då 😉 Men Raska var otroligt taggad, försökte tjuvstarta! En gång ingen gång. Men när hon gjorde det igen i agilityloppet blev jag allvarligt oroad! Sen gick hela det loppet åt skogen, vet inte om jag ska skylla det på starten, men det kändes iallafall som att det satte mig ur kurs litegrann.

Idag har jag och Liselotte varit på museihopping i Stockholm. Vi hann med Vasa och Tekniska, men inte mer. Vi får göra om det snart för det var riktigt kul!
IMG_2912

Nu fullkomligt skriker kroppen efter sömn, så det är väl bäst att ge efter! En hel arbetsvecka väntar!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s