Målbild?

Hittade en anteckningsbok hemma som jag förlagt för en tid sen. Förutom packlistor för vad vi skulle ha med till USA och massor av planer och adresser, fanns där även en lista med mål för 2012:

20131204-085604.jpg

Ibland känns det kul att hitta nåt gammalt och bortglömt, men just denna anteckning blev jag lite fundersam över, lite ledsen men ändå inte…
Raska uppnådde ett av sina mål 2012, eller jag ska väl säga att jag uppnådde bara ett av mina mål med henne! Det var sent kval till SM 2012.
Där blev ingen placering och jag har ingen aning om hur det blev med årets agilityhund. Sen blev hon ju agilitychampion först i år.

Troya fick aldrig starta i Rallylydnad. Under 2012 började hon få smärtor i kroppen, skakningar, hältor. Vi utredde med rtg, blodprover, CT och andra undersökningar. Efter kortisonbehandling som till sist inte hjälpte, fick hon somna in i våras.

Två hundar känns fortfarande ensamt…

Med Yra har jag inte haft bråttom, men det känns ändå lite konstigt att det enda vi gjort är att ha startat i agilityn. Inte ens nollat ett lopp…

När jag först hittade anteckningen, satte jag mig givetvis genast ner och skrev en ny lista. Men ju mer jag tänker på det desto dummare känns det! Självklart är det bra att sätta upp mål, men varför måste det vara tävlingar och resultat? Kan jag inte vara nöjd med att mina hundar är skadefria, gör mig glad och vill hänga med på allt jag får för mig att göra?!

Nu låter jag mina tävlingsmässiga mål vara ännu en bortglömd lista, som jag kan hitta av en slump och känna mig överraskad av om nåt år.
Min strävan ska under 2014 vara att bara göra det jag känner för, det som känns bra och är kul, just då!

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s