Julstök

Jag har haft tre lediga dagar i rad nu och det känns så bra! Behövde verkligen komma i fas, komma ifatt och få vila lite. Jag har haft svårt att sova en längre tid, men nu fick jag faktiskt sova ut!

Igår var vi ute i skogen och testade Raskas jaktegenskaper. Hon fick ha en pejl på sig och förhoppningen var att hon skulle hitta några rådjur. Så blev det inte. Vi såg inte ett enda spår och Raska verkade inte få vittring på nånting i närheten heller. Nu har vi ju försökt träna att hon INTE ska jaga under alla år, så att hon inte försökte så mycket är kanske inte så konstigt…

Jag hade en lång lista på saker jag behövde komma ifatt med innan jul, tyvärr har jag ju ungefär lika bra tidsuppfattning som vanligt, så bara ungefär hälften blev avklarat.

Idag hade jag tänkt åka till mässan, men insåg att det var alltför mycket kvar på min lista för att det skulle kännas ok.

Det blev intensivt hemmafixande, matlagning, bak, storhandling och planerande. Passade på att ha lite pausunderhållning vid lunchtid och tog en skidtur, verkligen efterlängtat! Men fan vad jobbigt det var, det behöver komma lite mer snö, nu var det lite för pudrigt och man kom igenom till marken här och där.

Lite nöjd med min husliga sida idag, hehe! Imorse kokade jag ”riktig” risgrynsgröt i tid till frukost, lagade kålpudding till middag och bakade lussekatter. Brukar oftast inte ha tid och tålamod att hinna med sånt 🙂

Laddar inför kvällsjobb imorgon, med sömn nu!

Annonser
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s